O úroveň výš ] ALBRA ] Alter ] ANAG ] Bambook ] CCB ] Cerm ] Commercial ] ComputerMedia ] [ CON s.r.o ] Daryl ] Direct film ] Ditipo ] Dolejsi ] Dr.Šup ] Duha ] Encykloped. dům ] ENTER ] EPAVA ] Eukleides ] Fonoklub ] GRADA ] Granát ] Jazyková lit. ] Jinan ] Jota ] Kartografie Praha ] Kopp ] LEXIKON ] MC nakladatelství ] mouckova ] nakl. Houška ] nasepriroda ] Nová škola ] P&P ] Portál ] Práh ] Print servis ] Rosteme s knihou ] Rotag ] Rubico ] Setservis ] Scientia ] SINUS ] SHOCart ] Terasport ] Učebnice ] Vyšehrad ]






České a slovenské odborné nakladatelství, spol. s r.o.
Drtinova 10, 150 21 Praha 5

vydává

    
- časopisy                          ,

         
           určené odborníkům a managementu z oboru gastronomie, hotelnictví a účelového stravování.
           Časopis Food Service vychází 10x ročně, součástí předplatného je čtvrtletník MINUTKA - oficiální
           časopis Asociace kuchařů a cukrářů, kterým je také svým zaměřením určen.

           www.foodservice.cz

           Cena ročního předplatného pro studenty a učitele odborných škol činí 340,- Kč + DPH

           AKCE !
           ZÍSKEJTE PRO NÁS ABONENTY

          
Za každých 9 získaných abonentů z řad Vašich studentů obdrží Vaše škola 1 předplatné časopisu
           Food  Service (vč. MINUTKY) zdarma!
           Bližší informace: sl. Petra Kubálková, e-mail: predplatne@con-praha.cz,
           tel: 227 018 466, fax: 227 018 401

          


     
- odborné publikace      
                    
          nyní v edici Food Service vyšla nová odborná příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování
         
          Bezpečnost pokrmů v gastronomii
      
zabývající se oblastí hygieny, která navazuje, aktualizuje a rozšiřuje témata již vyprodaných publikací
          "Hygiena v gastronomii" a "Systém kritických bodů v gastronomii". Přináší nejen přehled nových právních
           povinností, ale srozumitelnou formou vysvětluje základní požadavky správné hygienické praxe a
           principy postupu zavádění systému kritických bodů. Přílohou publikace jsou i odnímatelné
           základní formuláře.
          
Publikaci připravili pracovníci se zkušenostmi se zaváděním a udržováním systému kritických bodů a
           zkušení odborníci z hygienické služby.    
        
    
         Z obsahu:
        
Aktuální legislativa
         Systém kritických bodů (HACCP)
         Správná výrobní a hygienická praxe
         Vzorová příručka
         Podmínky skladování
         Základní formuláře                                           

 

       Cena pro školy, studenty a veškerá dětská zařízení činí 340,- Kč + DPH

                    
         Objednávky: www.foodservice.cz, predplatne@con-praha.cz, tel: 227 018 466, 227 018 410,
                               fax: 227 018 401
 

Předcházející O úroveň výš Další