| |
České a slovenské odborné nakladatelství, spol. s r.o.
Drtinova 10, 150 21 Praha 5
vydává
- časopisy
a
,
|
určené
odborníkům a managementu z oboru gastronomie, hotelnictví a účelového
stravování.
Časopis
Food Service vychází 10x ročně, součástí předplatného je čtvrtletník
MINUTKA - oficiální
časopis
Asociace kuchařů a cukrářů, kterým je také svým zaměřením určen.
www.foodservice.cz
Cena ročního
předplatného pro studenty a učitele odborných škol činí 340,- Kč
+ DPH
AKCE !
ZÍSKEJTE
PRO NÁS ABONENTY
Za každých
9 získaných abonentů z řad Vašich studentů obdrží Vaše škola 1
předplatné časopisu
Food
Service (vč. MINUTKY) zdarma!
Bližší
informace: sl. Petra Kubálková, e-mail: predplatne@con-praha.cz,
tel: 227
018 466, fax: 227 018 401
|
-
odborné publikace |
nyní v edici
Food Service vyšla nová odborná příručka pro pracovníky restaurací
a účelového stravování
Bezpečnost
pokrmů v gastronomii
zabývající
se oblastí hygieny, která navazuje, aktualizuje a rozšiřuje témata
již vyprodaných publikací
"Hygiena v
gastronomii" a "Systém kritických bodů v gastronomii".
Přináší nejen přehled nových právních
povinností,
ale srozumitelnou formou vysvětluje základní požadavky správné
hygienické praxe a
principy
postupu zavádění systému kritických bodů. Přílohou publikace
jsou i odnímatelné
základní
formuláře.
Publikaci
připravili pracovníci se zkušenostmi se zaváděním a udržováním
systému kritických bodů a
zkušení
odborníci z hygienické služby. |
Z obsahu:
Aktuální
legislativa
Systém kritických
bodů (HACCP)
Správná výrobní
a hygienická praxe
Vzorová příručka
Podmínky
skladování
Základní
formuláře
|
|
Cena pro školy, studenty a veškerá dětská zařízení činí 340,-
Kč + DPH
|
Objednávky: www.foodservice.cz,
predplatne@con-praha.cz,
tel: 227 018 466, 227 018 410,
fax: 227 018 401
|
|